Seniorenkoor Maaslands Glorie Beugen


Maaslands Glorie

 

Beugen is nauw verbonden met de Maas en het unieke Maasheggenlandschap er tussen. Ons dorp telt veel senioren, die lid zijn van een vereniging, met elk zijn vast publiek.De leden van Maaslands Glorie komen op donderdagmorgen bij elkaar in MFC Het Kruispunt. We zijn met 5 heren en 7 dames en zingen onze liederen uit volle borst. Dat moet ook wel, want we moeten onze naam Maaslands Glorie hoog houden.

 

Onze dirigente, Arlette van Hout, houdt er de stemming goed in met een gulle lach of een grap. De toetsenist, Bep Huberts, ondersteunt Arlette niet alleen met orgelmuziek. Hierdoor blijft de map met liederen soms wat langer op de schoot liggen dan normaal. Geen nood, want we pakken snel een nieuw lied op, dat bij de volgend zangersdag ten gehore gebracht wordt.

 

Wij krijgen regelmatig uitnodigingen om ergens voor een woongroep te zingen, zowel door het jaar als met Kerstmis. In Beugen is de kerk gelukkig nog open en daar zingen we 1 keer per maand in de mis op zaterdagavond of bij gelegenheid in een andere kerk.

 

Misschien zijn er senioren – ook 55+ – die graag bij ons willen zingen. Noten lezen hoeft niet perse, want de meeste koorleden leren alles op het gehoor. Kom meedoen voor een morgen gezellig samen zijn.

 

Informatie bij Arlette van Hout :

e-mail : arlettevanhout@gmail.com

tel. 0613513276