ACTIVITEITENAGENDA

De SWOGB organiseert regelmatig met de KBO's uit de gemeente Boxmeer verschillende activiteiten. Ook bepaalde andere activiteiten, die voor u als lezer interessant  kunnen zijn, krijgen aandacht via de activiteitenkalender.

De werkgroep Educatie van de SWOGB wenst u veel plezier!


22 juli 2018

Uit op zondag

Op zondag 22 juli zal in Woonzorgcentrum Sint Anna de film "Ventoux" vertoont worden.

 

Vier mannen, vrienden van weleer, beklimmen op hun racefiets de Mont Ventoux, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden.

En ze doen wat mannen zo goed kunnen; loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen.

 

Totdat hun jeugdvriendin, de prachtige Laura zich meldt en de 'spoken' uit het verleden zich aandienen.

In mix van hilariteit en weemoed overwint de vriendschap, die juist door dat verleden een vriendschap voor het leven blijkt.

 

Nederlands gesproken.

 

U bent allen van harte welkom in Woonzorgcentrum Sint Anna, in de boomgaard, Veerstraat 49 te Boxmeer om 14.30 uur tot ongeveer 16.15 uur. De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage mag.  5 augustus 2018

Uit op zondag

Op zondag 5 augustus zal in Zorgcentrum Symfonie een lezing gehouden worden door Jan Nilessen over de Peel.

 

De lezing betreft een culturele biografie van de Peel. We maken een reis door de tijd. We beschrijven het ontstaan van de Peel op de Peelhorst en de vestiging van de eerste mensen op de Peelrandrug. We verhalen over het leven aan de randen van de Peel, de ontginningen en de wijze waarop het landschap werd ingericht. Speciale aandacht gaat uit naar de culturele codes die het leven van de bevolking beheersten en verantwoordelijk waren voor de demografische veranderingen.

C:\Users\c.vdlockand\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Outlook\HPPVWX8E\ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc.jpgC:\Users\c.vdlockand\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Outlook\HPPVWX8E\peelmetpaaltekst (2).png

 

 

 

 

 

 

U bent allen van harte welkom in Zorgcentrum Symfonie, Weijerstaete 1 te Boxmeer om 14.30 uur. De entree is gratis, u betaalt alleen uw eigen consumptie.19 augustus 2018

Uit op zondag

Op zondag 19 augustus zal in Woonzorgcentrum Sint Anna Simone Slegers optreden.

 

Een zangeres die met haar warme stemgeluid en persoonlijke presentatie een mooie middag komt verzorgen.

 

U bent allen van harte welkom in Woonzorgcentrum Sint Anna, in de boomgaard, Veerstraat 49 te Boxmeer om 14.30 uur tot 16.00 uur. De entree is een eigen bijdrage.

 3 november 2018

Intergemeentelijke dansdag LvC

http://www.partycentrumdebond.nl/Pictures/Top.jpg

 

De intergemeentelijke (volks)dansdag LvC staat is dit jaar gepland op 3 november 2018 en plaats van bestemming is Partycentrum de Bond in Cuijk. Vaak wordt de deze dag gepland in MFC De Pit in Overloon maar om de naam eer aan te doen, intergemeentelijke (volks) dansdag LvC is nu gekozen voor Cuijk.

 

Het adres van Partycentrum de Bond:

Beversestraat 18, 5431 SH Cuijk.

 

Aanmelden voor deelname bij:

Contactpersoon namens SWOGB :

dhr. Piet Ermers uit Maashees

Emailadres: p.ermers@ziggo.nl