ACTIVITEITENAGENDA

De SWOGB organiseert regelmatig met de KBO's uit de gemeente Boxmeer verschillende activiteiten. Ook bepaalde andere activiteiten, die voor u als lezer interessant  kunnen zijn, krijgen aandacht via de activiteitenkalender.

De werkgroep Educatie van de SWOGB wenst u veel plezier!


27 mei 2018

Uit op zondag

Op zondag 27 mei zal in Woonzorgcentrum Sint Anna de film "The greatest Showman" vertoont worden.

 

The Greatest Showman met Oscar® genomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol, is een muzikaal spektakel geїnspireerd door het leven van P.T. Barnum.

 

Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’, een betoverend spektakel en de viering van zijn levende fantasie. Een voorstelling die een wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

 

De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey en voorzien van de muziek van Oscar® winnaars Benj Pasek en Justin Paul (La La Land). De overige rollen worden vertolkt door Oscar® genomineerde Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron en Rebecca Ferguson.

 

U bent allen van harte welkom in Woonzorgcentrum Sint Anna, in de Boomgaard, Veerstraat 49 te Boxmeer om 14.30 uur tot ongeveer 16.00 uur.

 

De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage mag.

                                


3 juni 2018

Uit op zondag

Op zondag 3 juni zal in Zorgcentrum Symfonie John C "Back to the 60's and 70's" Golden Oldies ten gehore brengen.

 

"John C, Back to the 60's and 70's" (voor Senioren)

Muzikale nostalgie met het beste uit de gouden jaren 60 en 70.

Golden Oldies, Evergreens, Crooners zowel engels-, nederlands- als franstalige hits.

Hoogstaande live zang met de originele muziek op de achtergrond. Een niet te missen middag vol ambiance, luister- en dansplezier.

 

U bent allen van harte welkom in Zorgcentrum Symfonie, Weijerstaete 1 te Boxmeer om 14.30 uur.

Gasten betalen hun eigen consumptie.17 juni 2018

Uit op zondag

Op zondag 17 juni zal in Woonzorgcentrum Sint Anna het 50 jaar jubilerende koor "Kemmereke Koor" optreden uit Geijsteren.

 

Het Kemmerekoor bestaat uit 45 enthousiaste zangers: 14 sopranen, 14 alten, 8 tenoren en 9 bassen in uiteenlopende leeftijden. Niet iedereen is muzikaal geschoold, maar de technische snufjes bieden hulp voor wie daaraan behoefte heeft bij het instuderen van nieuw repertoire. Dirigent Geert Verhallen leidt sinds 2010 het koor.

 

U bent allen van harte welkom in het Woonzorgcentrum Sint Anna, in de Boomgaard, Veerstraat 49 te Boxmeer om 14.30 uur tot ongeveer 16.00 uur.

 

De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage mag.

https://www.kemmerekoor.nl/wp-content/uploads/2011/07/IMG_3179_2-3-650x344.jpg
1 juli 2018

Uit op zondag

Op zondag 1 juli zal in Zorgcentrum Symfonie de film "Oude ambachten" worden gedraaid.

 

De film toont u beelden van oude ambachten uit het verleden. Beroepen die niet langer worden uitgeoefend, bijna geheel verdwenen zijn of waarvan het ambachtelijk handwerk vervangen is door machines.

 

U bent allen van harte welkom in Zorgcentrum Symfonie, Weijerstaete 1 te Boxmeer om 14.30 uur.

Gasten betalen de eigen consumpties.

Afbeeldingsresultaat voor beeld van nederland folklore en tradities oude ambachtenAfbeeldingsresultaat voor beeld van nederland folklore en tradities oude ambachten
3 november 2018

Intergemeentelijke dansdag LvC

http://www.partycentrumdebond.nl/Pictures/Top.jpg

 

De intergemeentelijke (volks)dansdag LvC staat is dit jaar gepland op 3 november 2018 en plaats van bestemming is Partycentrum de Bond in Cuijk. Vaak wordt de deze dag gepland in MFC De Pit in Overloon maar om de naam eer aan te doen, intergemeentelijke (volks) dansdag LvC is nu gekozen voor Cuijk.

 

Het adres van Partycentrum de Bond:

Beversestraat 18, 5431 SH Cuijk.

 

Aanmelden voor deelname bij:

Contactpersoon namens SWOGB :

dhr. Piet Ermers uit Maashees

Emailadres: p.ermers@ziggo.nl