Activiteitenagenda

De SWOGB organiseert regelmatig met de KBO's uit de gemeente Boxmeer verschillende activiteiten. Ook bepaalde andere activiteiten, die voor u als lezer interessant  kunnen zijn, krijgen aandacht via de activiteitenkalender.

De werkgroep Educatie van de SWOGB wenst u veel plezier!


20 april 2018

Koersbalmiddag

Gemeentelijke koersbalmiddag  vr. 20 april 2018   tijd 13.00-17.00 uur

 

Nadere info volgt nog21 april 2018

Country instuif

Country – Instuif    za. 21 april 2018   tijd  13.00-17.00 uur

 

MFC de Pit Overloon

 6 mei 2018

Uit op zondag

Op zondag 6 mei zal in Zorgcentrum Symfonie Lynn Wientjes optreden.

 

Mijn naam is Lynn Wientjes, 19 jaar oud en ik kom uit Vianen. In het verleden heb ik Brabant mogen vertegenwoordigen bij het “Kinderen voor Kinderen Songfestival” en heb ik meegedaan aan The Voice Kids. Daar zat ik in het team van Nick en Simon.

 

Ook heb ik meegespeeld in de musical Pippin in het Parktheater in Eindhoven.Momenteel studeer ik aan het Jazz&Pop Conservatorium in Arnhem.Mijn ambitie is om van mijn grootste passie, muziek maken en daarmee mensen raken, mijn beroep te maken.

 

U bent allen van harte welkom in Zorgcentrum Symfonie, Weijerstaete 1 te Boxmeer om 14.30 uur.

De entree is gratis, gasten betalen hun eigen consumptie.

 

.

 

 6 mei 2018

Uit op zondag

Op zondag 6 mei zal in De Pit te Overloon een lezing gehouden worden over Vleermuizen.

 

Martin Bongers en Sjef Demaret vertellen ons deze middag over de leefwijze van de vleermuis. Vleermuizen kunnen vliegen net als vogels, maar het zijn wel zoogdieren.

 

U bent allen van harte welkom in De Pit, 14 oktoberplein 2 te Overloon om 14.30 uur. De entree is gratis.27 mei 2018

Uit op zondag

Op zondag 27 mei zal in Woonzorgcentrum Sint Anna de film "The greatest Showman" vertoont worden.

 

The Greatest Showman met Oscar® genomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol, is een muzikaal spektakel geїnspireerd door het leven van P.T. Barnum.

 

Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’, een betoverend spektakel en de viering van zijn levende fantasie. Een voorstelling die een wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

 

De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey en voorzien van de muziek van Oscar® winnaars Benj Pasek en Justin Paul (La La Land). De overige rollen worden vertolkt door Oscar® genomineerde Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron en Rebecca Ferguson.

 

U bent allen van harte welkom in Woonzorgcentrum Sint Anna, in de Boomgaard, Veerstraat 49 te Boxmeer om 14.30 uur tot ongeveer 16.00 uur.

 

De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage mag.

                                


17 juni 2018

Uit op zondag

Op zondag 17 juni zal in Woonzorgcentrum Sint Anna het 50 jaar jubilerende koor "Kemmereke Koor" optreden uit Geijsteren.

 

Het Kemmerekoor bestaat uit 45 enthousiaste zangers: 14 sopranen, 14 alten, 8 tenoren en 9 bassen in uiteenlopende leeftijden. Niet iedereen is muzikaal geschoold, maar de technische snufjes bieden hulp voor wie daaraan behoefte heeft bij het instuderen van nieuw repertoire. Dirigent Geert Verhallen leidt sinds 2010 het koor.

 

U bent allen van harte welkom in het Woonzorgcentrum Sint Anna, in de Boomgaard, Veerstraat 49 te Boxmeer om 14.30 uur tot ongeveer 16.00 uur.

 

De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage mag.

https://www.kemmerekoor.nl/wp-content/uploads/2011/07/IMG_3179_2-3-650x344.jpg