Computercursussen

Seniorweb Computer Leercentrum van de SWOGB


In diverse kerkdorpen wordt computer cursus gegeven, in overleg met de docent bepaalt u wat u wilt leren. De cursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur en de kosten zijn 40 euro, exclusief het cursusboek.

 

Er is ook een project voor hulp bij het gebruiken van een tablet. Vrijwilligers helpen om via de tablet contacten te leggen met familie en vrienden.

 

Medewerkers van Sociom selecteren wie voor dit tabletproject in aanmerking komt.


Start computercursussen:

 

Stichting Welzijn Ouderen gemeente Boxmeer (SWOGB) start in de week van 4 februari weer met speciaal op ouderen gerichte cursussen van maximaal 1 cursist per docent.

 

De cursussen worden op verschillende plaatsen in de gemeente Boxmeer gegeven. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de beschikbaarheid van docenten zal een cursus starten in: Overloon, Vierlingsbeek, Sambeek, Boxmeer, Rijkevoort, Beugen en Oeffelt. Cursisten zullen over data en locatie persoonlijk op de hoogte worden gebracht.

 

Er zijn beginners- en gevorderden cursussen voor Windows (7, 10), Word, Excel en speciaal op Internet gerichte cursussen. Ook de cursus Foto-bewerken (met Picasa) geniet veel belangstelling.U kunt ook deelnemen aan een cursus "gebruik van iPad of Tablet".

 

Een cursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur. U betaalt hiervoor slechts € 40,00.Soms is een cursusboek nodig; het boek kost tussen de € 15,00 en € 20,00.

 

Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

 

U kunt nadere informatie krijgen of een inschrijfformulier aanvragen bij de heer P. Ermers (coördinator) via: pjermers@outlook.com of bellen: tel.nr. 06-20625198. Een inschrijfformulier kunt u ook downloaden op de website: www.swogb.nl

 

 


Ook kunt u een formulier aanvragen bij de heer P. Ermers  (coördinator computercursussen) per e-mail: pjermers@outlook.com of via tel. 06-20625198


Download
Aanmeldingsformulier Activiteiten
Aanmeldingsformulier activiteiten SWOGB.
Adobe Acrobat document 359.5 KB
Download
Machtiging computercursus
Machtigingsformulier computercursus 0120
Adobe Acrobat document 254.1 KB