Een mooi cadeau voor Christine Hendriks

 

Na lange coronaperiode weer een “Uit op Zondag” in Overloon. Op het programmaboekje staat ‘Liedjes en versjes over de liefde’ uitgevoerd door zanggroep Palet uit Overloon. 

 

Tot verbazing en vreugd stroomde de zaal in MFC De Pit vol. Meer dan 100 mensen zijn deze middag naar deze “Uit op Zondag” gekomen. Gastvrouw van deze middag is de voorzitter van de KBO Overloon mevr. Jacqueline Cremers. Ze verwelkomt alle aanwezigen en wenst zanggroep Palet veel succes. 

 

Maar deze middag staat ook in het teken van het afscheid van mevr. Christine Hendriks als coördinator “Uit op Zondag” in Overloon. Het was Christine die de eerste bijeenkomsten in Overloon organiseerde. In samenwerking met de “Uit op Zondag” in de Symfonie Boxmeer en zorgwooncentrum St. Anna Boxmeer werden diverse programma in elkaar gezet en artiesten gearrangeerd. Ook voor de extra hulp tijdens deze bijeenkomsten, denk aan het schenken van koffie en thee, werd door Christine verzorgd.  

 

In de pauze neemt dhr. Jan Jacobs, bestuurslid SWOGB het woord. Hij bedankt Christine voor de jarenlange inzet voor de “Uit op Zondag” in Overloon en overhandigt haar een mooie bos bloemen. Maar het mooiste cadeau zijn de aanwezigen deze middag. Ze geven blijk van waardering voor Christine en laten ook zien dat de “Uit op Zondag” een plaats heeft in de gemeenschap van Overloon.

 

Christine gaat wel door als gastvrouw en Overloon zoekt voor haar een vervanger.

 

Afbeelding met persoon, mensen Automatisch gegenereerde beschrijving