Johan van Oers en Leo Nabbe stoppen met het rondbrengen van de maaltijden van Tafeltje Dekje

 

Johan van Oers en Leo Nabbe zijn zwagers van elkaar en hebben samen vele jaren maaltijden gezorgd in Boxmeer. Om gezondheidsredenen moest Leo stoppen en dat was ook voor de 85-jarige Johan een goed moment om te stoppen. 

 

Johan is op 1-1-1996 begonnen met het bezorgen van maaltijden. In die 27,5 jaar heeft hij veel maaltijdboxen in zijn handen gehad. Eerst vanuit de keuken van zorginstelling Madeleine en later voor Hofmans Malden/Nijmegen. 

 

Leo is vanaf 1-6-2006 maaltijdbezorger. Maar na 18 jaar heeft hij moeten besluiten om te stoppen. 

 

Voor de coördinatoren Harry Raafs en Nelly Grutters van Tafeltje Dekje, toch een bijzonder moment om bij stil te staan. Johan en Leo werden uitgenodigd om op 6 juni om 11.45 naar het Parochiehuis in Boxmeer te komen. Helaas moest Leo passen. Johan en vriendin waren wel aanwezig. 

 

Harry Raafs opende met het feit dat Johan van Oers de oudste bezorger en de bezorger was met de meeste dienstjaren voor de route in Boxmeer.  Zeker een compliment waard.

 

Gemiddeld genomen heeft Johan 49 dagen per jaar 15 maaltijden bezorgd, dus 735 per jaar en 20200 in 27.5 jaar. “Daar kun je trots op zijn”, laat Harry weten. Tafeltje Dekje is je enorm dankbaar. 

 

Harry overhandigt Johan een bos bloemen en een ‘gevulde’ enveloppe. 

 

Johan en Leo, bedankt voor jullie inzet

Namens Tafeltje Dekje en Welzijn Ouderen Boxmeer.