Lenie van Luijk


Lenie van Luijk neemt afscheid

 

Docente Lenie van Luijk heeft, in Oeffelt, 40 jaar gym/bewegen voor ouderen (BVO) gegeven. Ze is per 1 september gestopt en heeft op een gepaste wijze afscheid genomen van haar 2 groepen.

 

Lenie heeft haar afscheidsfeestje georganiseerd in de Kleppenburg te Oeffelt. Uitgenodigd waren haar 2 groepen senioren, haar opvolger dhr. Osama Arrogi, enkele docenten BVO en enkele bestuursleden van de SWOGB. 

 

Namens de SWOGB heet Aria Merkestein alle aanwezigen hartelijk welkom. Ze bedankt Lenie voor haar 40 jaar trouwe inzet en overhandigt haar het beeldje van de SWOGB. Uit handen van Margriet Verheijen ontvangt ze een mooie bos bloemen. Ook van de aanwezige senioren ontvangt ze een mooie bos bloemen. 

 

Lenie is in 1980 begonnen met gymles geven via open bejaarden werk waar destijds Matt Willems (van de KBO) de leiding had. Ze heeft de gymles overgenomen van mevr. Boom. In 1984 is ze ook met 3 groepen in Cuijk begonnen. Vanaf 1995 is ze met een groep van 55+ gestart in de sporthal van Oeffelt voor o.a. Badminton en volleybal 

 

Lenie laat een mooie fotoreportage zien van de afgelopen 40 jaar. Naast de gymlessen was er zo nu en dan ook ruimte voor gezelschapspellen want gezelligheid was, naast koffie en thee, een toverwoord.

 

Op de vraag wat Lenie nu gaat doen antwoordt ze “even niets, maar ik blijf voor Oeffelt wel de coördinator seniorenactiviteiten CSA bij de SWOGB.” Zelf aansluiten bij een BVO groep in Oeffelt, lacht ze even weg.