Mevr. van de Brand


 

Boxmeer, 25 oktober 2017

 

Mevrouw Van de Brand uit Boxmeer neemt afscheid van de vrijwillige hulpdienst kern Boxmeer na een periode van 40 jaar inzetbaarheid.

 

Dat is een lange periode waarin zij zich voor vele mensen in de kern Boxmeer ingezet heeft. Denk hierbij aan: Vervoersdiensten naar huisarts, ziekenhuis, vervoersdiensten naar winkel of kapper, boodschappen doen met de hulpvrager, kleine klussen etc.

 

In ’t Vertrek in Boxmeer werd hier op 25 oktober met de leden van de vrijwillige hulpdienst kern Boxmeer stilgestaan. Namens het Algemeen Bestuur van de SWOGB deed mevr. Anneke van Rijswijk het openingswoord. Maar alvorens zich tot mevr. Van de Brand te wenden, werden eerst wat huishoudelijke regels besproken voor de vrijwillige hulpdienst.

 

Namens het Dagelijks Bestuur was mevr. Betty van Genugten aanwezig en zij was zeker niet met lege handen gekomen. Namens de SWOGB mocht zij het SWOGB-beeldje overhandigen voor de jarenlange inzet van mevr. Van de Brand.

 

Na het overhandigen van een mooie bos bloemen werd dit feit ook op een foto vastgelegd en hier bijgevoegd.

 

Namens alle mensen van het SWOGB wensen we mevr. Van de Brand een mooi leven zonder vrijwillige hulpdienst toe en, ze mag ook altijd bellen voor hulp.