Biblioplus heeft informatie en/of organiseert activiteiten voor verschillende doelgroepen, waaronder senioren.

Ga naar: https://www.biblioplus.nl

Kies in de oranje balk -> Speciaal voor.

Daar vindt u informatie over activiteiten voor ouderen, passend lezen, geheugenhuis en taalhuis.

 Leden van Studiekringen 50 plus blijven bij.

 

 

Wilt u als 50-plusser breed actief blijven? Wilt u na of naast uw actieve werk nieuwe mensen blijven ontmoeten? Wilt u ook geestelijk zo actief mogelijk blijven? Dan is de Studiekring die BiblioPlus in samenwerking met Sociom heeft opgericht misschien iets voor u.

 

In de Studiekring is er plaats voor tien tot vijftien 50-plussers, mensen die er plezier in hebben om geestelijk actief bezig te blijven. Laat u overigens niet afschrikken door het woord studie. In de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelf gekozen onderwerpen, van eigen ervaringen en eigen inzichten. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses, of opgedane kennis en ervaring, die je met een ander wilt delen. Zo blijft u samen op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen en geestelijk actief.

 

De studiekring kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen. Daarnaast draagt zij bij aan een uitbreiding van uw sociale contacten. Het is voor veel deelnemers een moment geworden om naar uit te kijken.

 

Eén maal per twee weken komt de kring bij elkaar. Een bijeenkomst duurt ongeveer twee uur. Heeft u belangstelling neem dan contact op met Sociom 0485-700500.