Sociom


Sociom is een organisatie voor sociaal werk in het Land van Cuijk (en daarbuiten). 

 

Medewerkers van de telefonie en het secretariaat geven u de benodigde informatie over Welzijn Ouderen Boxmeer.

De sociaal werkers van Sociom geven professionele ondersteuning, begeleiding en advies aan Welzijn Ouderen Boxmeer, KBO-afdelingen en aan senioren. Verder geven zij advies aan groepen of senioren over de bestaande mogelijkheden, voorzieningen en regelingen.

 

Voor meer informatie:

www.sociom.nl

telefoon: 0485-700500

 


Wat kan Sociom voor u betekenen?

 

Opnieuw zijn we in een periode gekomen dat veel activiteiten en daardoor contacten wegvallen. In deze situatie kunnen makkelijk gevoelens van alleen zijn ontstaan, maar ook allerlei praktische problemen. Weet dat wij van Sociom altijd in de buurt zijn.

 

Wilt u graag meer contact?

Bijvoorbeeld: even bellen om een praatje te maken over de dagelijkse dingen van het leven of met iemand een wandeling maken. Wij verbinden mensen met elkaar. Wij kijken wat de behoefte is en maken een match tussen twee mensen of koppelen een vraag aan een vrijwilliger. De afgelopen maanden hebben veel mensen zich aangemeld, die graag iets willen doen voor een ander. We koppelden vraag en aanbod aan elkaar, daar zijn mooie contacten uit voortgekomen.

 

Hebt u een praktische vraag?

Wij geven informatie en advies bij vragen over de financiën, huishoudelijke hulp, persoonlijke zorg, wonen, etc. 

 

Wilt u iets betekenen?

Misschien wilt u in deze periode iets extra’s doen voor een ander. Neem gerust contact met ons op als u iets kunt en wilt doen!

 

Maakt u zich zorgen?

De huidige maatregelen hebben effect op iedereen. Maakt u zich zorgen over uw vader, moeder of de buurvrouw? Vraag aan hem of haar wat u kunt doen! U kunt ons ook bellen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn om iemand te ondersteunen. 

 

Iets organiseren?

Plaatselijke organisaties zoals KBO, Welzijn Ouderen Boxmeer, Zonnegroet, Zonnebloem etc. organiseren vele hartverwarmende acties om mensen een hart onder de riem te steken en te steunen. Ook als bewoner, stichting of vereniging kunt u bij ons terecht met vragen of ideeën over het opzetten van activiteiten. Hier hebben we positieve ervaringen mee.

 

Neem gerust contact met ons op:

 

Dette Koenders      06-10430039

Diny Kuppen          06-29386266 

Samantha Regeer  06-13508839

 

Of stuur een mail naar info@sociom.nl

www.sociom.nl